Gyógyszer íratás és időpontkérés a balatonszentgyörgyi háziorvosi rendelő telefonszámán (85/377-036) vagy személyesen az alábbi időpontokban lehetséges:

Hétfő: 12.00 – 14.00, szerda: 12.00 – 14.30, péntek: MEGSZŰNT!

Gyógyszerfelíratás e-mailben: gyogyszer8710@gmail.com

A pénteki telefonos gyógyszerírás és időpontkérés megszűnt annak érdekében, hogy az e-mailes gyógyszerfelírás zavartalanul történjen. Természetesen hétfőn és szerdán a fenti időpontokban a telefonos gyógyszerírás mellett a gyógyszerek személyesen is felírathatók. Célszerű gyógyszerlistát vagy dobozokat hozni!

Az e-mailes gyógyszerírás bevezetésével PAPP SZILVIA körzeti ápolónő Messenger fiókja február 12-től MEGSZŰNIK! Az ide érkező kérések teljesítése sajnos a fenti dátumtól nem áll módunkban!

E-mailben kizárólag a rendszeresen szedett, háziorvos által beállított gyógyszerek kérhetők! Nem kérhetők e-mailben: szakorvosi javaslatos gyógyszerek, igazolások, inzulinok, beutalók, pelenkák, egyéb gyógyászati segédeszközök, valamint időpont. Ezek felírásához továbbra is személyes kontaktus szükséges!

Kérem, vegyék figyelembe, hogy sem az e-mail, sem a telefonos beszélgetés nem helyettesíti a személyes találkozást az egészségügyi személyzettel.

A rendelő túlterheltsége miatt 9.00 és 11.30 között a telefonokat csak kivételes esetben áll módunkban felvenni – amennyiben a betegforgalom lehetővé teszi. Az igények és a betegforgalom esetleges változása esetén a fentiek is változhatnak, de mindenről alkalomadtán a tisztelt lakosságot időben értesíteni fogjuk.

Az átállással kapcsolatban felmerülő kellemetlenségekért szíves türelmüket kérjük!

Dr. Darabont Ferenc háziorvos