A Csóri Sándor Alap és az Emberi Erőforrások Minisztériuma által nyújtott pályázati forrásból a Kis-Balaton Tánccsoport számára táncoktatók tanítottak be a lehető legmagasabb szinten táncokat a próbák alkalmával. Fejlődésünk érdekében nagy szükség van az oktatók szakmai tudására. Pályázati forrásból finanszírozta az Egyesület az oktatók, művészeti vezetők, koreográfusok tiszteletdíját, akik új táncok betanítása mellett koreográfiát is készítettek. A próbák alkalmával a Tánccsoport tagjai új táncokat, új koreográfiákat is tanultak.

A meglévő koreográfiákat folyamatosan szinten tartották, az új tagokat betanították, a régi tagok számára pedig hasznos volt az ismétlés, hiszen a vírushelyzet miatt több fellépés és próba elmaradt.

Az évente megrendezésre kerülő hagyományőrző évadzáró rendezvényt rendhagyó módon a lakosság felvételről láthatta.

Gyereknapot tartott az együttes, hogy minél több kisgyerek szeresse meg a néptáncot, a magyar népi kultúra ápolását és megélését. Így gyarapodhat a gyermekcsoport létszáma.

Az évente megrendezésre kerülő nyár végi rendezvényen fellépők színesítették a műsort, melynek költségeihez hozzájárult a Kis-Balaton Táncegyesület a Csóri Sándor Alap és az Emberi Erőforrások Minisztériuma által nyújtott pályázati forrásból.