Tisztelettel értesítünk mindenkit, akit érdekel egészségének megőrzése, hogy Önvédelmi képzéssel egybekötött karate oktatás indul Balatonszentgyörgyön, 2021. szeptemberétől.

Amennyiben erős, fegyelmezett, magabiztos és egészséges akarsz lenni, érdekelnek a harcművészetek, vagy csak pusztán meg szeretnéd védeni magadat, esetleg segíteni szeretnél bajba jutott embertársaidon, most lehetőséged nyílik az ehhez szükséges ismeretek elsajátítására.

Erre bárki képes lehet, nemtől és kortól függetlenül, aki fiatalos és fitt szeretne maradni, izületei épségét és rugalmasságát formában szeretné tartani, vagy csak egyszerűen mozogni szeretne.

Tisztelt Hölgyek, Urak, idősebbek és fiatalok, diákok és óvodások, egyedülállók, párok és családok! Amennyiben érdekel benneteket a fenti lehetőség, úgy gyertek el szeptember 3-án 16.30-kor
kezdődő bemutatkozó edzésünkre, amely a balatonszentgyörgyi Művelődési Házban lesz megrendezve! (Melegítőt, rövidnadrágot, pólót hozz magaddal!)

Az edzéseket heti 2 alkalommal 1,5-1,5 órában tervezzük végrehajtani. A felmerülő kérdéseket a bemutató edzésen megbeszéljük, illetve a 06-30-907-2394-es telefonszámon lehet érdeklődni.

Ne feledd: a karate nagy fokú bátorságot ad, önfegyelemre nevel, egészséges önbizalmat sugároz; tiszteletre, becsületre tanít, gyakorlása növeli a fizikai állóképességet, és szellemi felfrissülést biztosít.

„A karate célja: nem a győzelem, hanem a gyakorlatok tökéletesítése és a jellem fejlesztése.”

Gichin Funakosi

Borbás Tibor karate szakedző