Tisztelt Látogató!

Ha Ön járt már korábban weboldalunkon, akkor láthatja a változást: megújultunk!

2021. március 1-jétől teljesen új “köntösben” várja a látogatókat a balatonszentgyorgy.hu weboldal. Ennek érdekében jelentős fejlesztések zajlottak az elmúlt kb. 2 hónap alatt. A régi honlap teljes egészében törölve lett és amit most látnak, gyakorlatilag a nulláról lett felépítve (az adatokat pedig egyesével integráltam). A modernebb felület már reszponzív, így mobileszközökre is optimalizálva lett. Nem utolsó sorban http-ről https-re lett módosítva a protokoll, így az immár aktív SSL/TLS tanúsítványnak köszönhetően a böngészők már biztonságosnak jelzik – és az is!

Honlapunk története 1999-ben kezdődik. Akkoriban a Bodon utca parcellázása, telkek értékesítése kapcsán jött elő először az ötlet, hogy ezt webfelületen megjelenítsem. A tranzakciók befejeztével a létrejött tartalmat más hasznos információkra cseréltem, így egy akkor még nem egyértelmű, bonyolult domain alatt kezdődött meg itt a tájékoztatás (erre volt lehetőség a szabályok miatt). Ennek egy jelentősebb felújítása 2005. március 7-én történt meg. Ezek a fejlesztések még offline zajlottak, a stúdió számítógépén. 2008. február 23-án debütált a most lecserélt CMS motor (ami már a szerveren való szerkesztési lehetőséget kínálta), aminek kisebb ráncfelvarrása 2010. június 14-én zajlott le. Időközben a szabályzás lehetővé tette a településnév regisztrálását, így a balatonszentgyorgy.hu domain regisztrációs folyamata 2009. augusztus 30-án zárult. 2010-től a tegnapi napig volt látható ugyanaz a sablon…

Nyilván, mint minden ilyen nagyszabású átmenet esetében, nem biztos, hogy minden tökéletesen működik. Sőt, apróbb finomítások is lesznek az elkövetkezendő napokban, valamint még néhány menüpont tartalma hiányos, azok feltöltése is befejeződik majd. Addig is, ha esetleg észrevételük, javaslatuk lenne a weboldallal kapcsolatosan, kérem, hogy a studio@balatonszentgyorgy.hu email címen jelezzék ezt!

Jó böngészést kívánok!

Tüskés Balázs