Kedves Balatonszentgyörgyiek! Sokak megkeresésére idén is szeretnénk adventi ablaknyitogatóra hívni Önöket!

Az „Adventi Ablakok” lényege, hogy december 1. és 24. között minden nap felgyulladnak a fények településünk valamelyik házának utcáról jól látható ablakában, hasonlóan ahhoz, ahogy az adventi kalendáriumban is minden nap kinyitunk egy dobozt. Napról napra több ház ablaka fog díszbe öltözni és világítani 18.00 órától, míg végül szentestén mind a 24 ablak egyszerre fog ünnepi fényekben ragyogni!

A sorrend előzetes sorsolás alapján alakul ki, ami – a résztvevők kivételével – titkos lesz. Az aktuális nap délelőttjén tesszük közzé a Művelődési Ház Facebook oldalán, hogy melyik utcában található az aznap este ,,kinyíló” ablak.  A sorszámnak (dátumnak) meg kell jelennie a dekorációban, valamint kivilágítani is szükséges, egyéb tekintetben mindenki saját ötletei alapján díszíthet.

Azoknak pedig, akik felkeresik az ablakokat, örömet szerezhetünk azzal, hogy kis kosárkába szaloncukrot, egyéb édességet vagy gyümölcsöt teszünk ki. Kérjük, ha látnak egy ablakot, Facebook oldalunkra küldjenek fotót róla!

Várjuk olyan balatonszentgyörgyi lakosok, esetleg üzletek jelentkezését, akik szívesen részt vennének az „Adventi Ablakok” programban és vállalják utcára néző ablakuk díszítését!

Jelentkezni lehet: Fazekas Borinál NOVEMBER 23-IG a 30/660-1373-as telefonszámon, a bszentgyorgy@gmail.com e-mail címen, vagy a Művelődési Ház oldalán.

TEGYÜK SZEBBÉ KÖZÖSEN A VÁRAKOZÁS IDŐSZAKÁT!